27 Ağustos 2011 Cumartesi

Emekli Orgeneral Işık Koşaner 2. Ses Kaydı Dinle

Emekli Orgeneral Işık Koşaner 2. Ses Kaydı Dinle Yakın Zamanda Emekliliğini İsteyen ve Emekli OLan Emk.Orgeneral Işık Koşaner’e Ait Olduğu Söylenen Gizli Ses Kayıtları İnternete Düştü.


Işık Koşaner Ses Kaydı izle,Işık Koşaner’in 2.Ses Kaydı dinle,İkinci ses kaydında şoke eden ifadeler Önceki gün Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen ses kaydının ikinci bölümü video paylaşım sitesinde yayınlandı.




Işık Koşaner’in PKK ilemücadele ile ilgili ses kaydı


Eski Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen ses kaydında çok çarpıcı ifadeler yer alıyor


İnternete çok tartışılacak bir ses kaydı daha düştü. Bu askerin rütbesi öyle böyle değil. İnanılması güç sözler TSK’nın eski bir numarasına mı ait?


Videonun tam da PKK’ya yönelik operasyonlarır hız kazandığı bir dönemde gelmesi dikkat çekti.



Video paylaşım sitesi dailymotion.com sitesine Eski Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner’e ait olduğu iddia edilen şok bir ses kaydı düştü…


Yayınlanan ses kaydında Koşaner’in yanındaki subaylarla son aylarda Türk Ordusu’nun terörle mücadele konusundaki görüşlerini paylaştığı görülüyor.


Karakol düzeni, çatışma anında komutanların ne yapması gerektiği, eylemsizlik kararında Türk Ordusu’nun nasıl bir tutum alacağı ve terörle mücadelede sivillerin sözünün ne kadar geçeceği konularının yer aldığı ses kaydının kim tarafından yapıldığı ise bilinmiyor.


KONTROLSÜZ MAYIN DÖŞEDİK


Ses kaydında “Her yere kontrolsüz mayın döşedik. Emir komuta birliğini sağlayamıyoruz” ifadeleri yer alıyor.


TİM KOMUTANI SİLAHINI BIRAKIP KAÇIYOR


“Çatışma anında tim komutanlarımız mevziye silahını bırakıp kaçıyor” ifadeleri dikkat çekerken, “Eğitim zaafiyeti nedeniyle terörist diye masum erimizi kendimiz vurduk” sözleri de çok çarpıcı.


İHA SKANDALI


Koşaner’e ait olduğu iddia edilen konuşmada “Sınır karakollarımız hatalı yapılmış. Hantepe’de hatalı. Halimiz tam bir kepazelik” diyor. İnsansız hava araçları için ise “İHA skandalında teşkilatımızın yanlış olduğu anlaşıldı” sözleri bomba etkisi yaratacak türden.



Ses kaydında “Şunu gördük ki eğer zamanında uygun şekilde İHA’ları kullanabilsek, bize çok çok büyük bir imkân kazandırıyor” sözleri işitiliyorb.


Yine konuşmada “Artık her şeyi yasal zemine oturtmak zorundayız. Herkesin gözü üzerimizde” sözleri de yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder